logo loydsaf logo  

 

Schilderwerken, onderhoud of renovatie; wij zijn u graag van dienst!

Schilderbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. uit Veenendaal kan u breed van dienst zijn.Entreedeur villa Naarden Schildersbedrijf J. van Dijk Veenendaal

• Binnen schilderwerk

• Buiten schilderwerk

• Schilderwerk voor particulieren

• Renovliesbehang plakken

• Schilderwerk voor bedrijven

• Speciale wintertarieven

Als schildersbedrijf in Veenendaal kunnen we zowel binnen als buiten al uw schilderwerken uitvoeren, van één kamer tot een compleet project. Bent u uitgekeken op uw woning maar wilt u niet verhuizen? Met opnieuw schilderen en behangen kunnen we een prachtige metamorfose realiseren. Op verzoek helpen we u met een uitgebalanceerd kleuradvies.

Goed schilderwerk begint met een goede ondergrond. Onze vakmensen kijken altijd eerst welke voorbehandeling nodig is. Voor het behoud van uw kozijnen is voorkoming van houtrot óf tijdig houtrotherstel van essentieel belang. Voor VVE’s, woningcorporaties, bedrijven, stichtingen en instellingen stellen we Meerjaren Onderhoudsplannen op, zodat u nauwkeurig kunt budgetteren en u de komende jaren precies weet waar u aan toe bent.

Ook op schildergebied zijn er regelmatig nieuwe ontwikkelingen, waar wij snel op inspringen. Zo waren wij één van de eersten in Nederland die de zelfreinigende buitenmuurverf van Sto, de Sto Lotusan G toepasten. Door de speciale samenstelling en oppervlakte structuur van deze verf regenen losse vuildeeltjes weg en ziet uw pand er blijvend beter uit. Over deze en andere mogelijkheden adviseren wij u graag!

 

Spuiten aluminum puien kantoorpand schildersbedrijf J. van Dijk Veenendaal Spuitwerk alumium puien

 

Hét schildersbedrijf voor schilderwerken in Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen en wijde omgeving !